Expositie ‘In Grote Lijnen’


Afgelopen zomer is er ter gelegenheid van mijn 50-ste verjaardag een fotoboek uitgekomen. Dit boek, getiteld ‘In Grote Lijnen’, bevat een ruime selectie van ongeveer 200 landschapsfoto’s, in kleur en zwart-wit, die ik in de 35 jaar die ik nu fotografeer gemaakt heb. Ongeveer de helft van de foto’s in het boek is genomen in Schotland en de Achterhoek. Voorts zitten er opnames in die gemaakt zijn in bijvoorbeeld Frankrijk, Spanje, Peru en Nieuw Zeeland. Het is een mooie uitgave geworden die prachtig vormgegeven is door Marius Bergsma uit Zutphen.

Ter gelegenheid van dit feit is er op dit moment nog een expositie te zien van een selectie van de foto’s uit het boek in galerie De Blauwe Deur. Dit is de galerie die aan mijn studio grenst. De momenten waarop de expositie nog te zien is zijn komend weekend, zaterdag 6 en zondag 7 februari van 13.00 tot 17.00 uur en het weekend van 20 en 21 februari, ook dan van 13.00 tot 17.00 uur.

Tijdens deze 2 weekenden hebben we een speciale aanbieding. Als je je als oud-cursist(e) kenbaar maakt dan kan je het boek kopen voor slechts € 20,-. De normale verkoopprijs in de boekhandel bedraagt € 25,-. Een korting van maar liefst 20%!

Pien en ik zouden het leuk vinden je te mogen begroeten op een van deze dagen!

Comments & Responses

Comments are closed.